Second Cup a venit şi în România.

Povestea brandului Canadian Second Cup a început în urmǎ cu aproape 36 de ani în Toronto şi de atunci s-a dezvoltat pentru a oferi cele mai bune servicii clienţilor noştri. Din 1975 pânǎ astǎzi brandul s-a extins la nivel internaţional ajungând la 400 de cafenele în 16 ţǎri. Prima franciza internaţionalǎ a fost deschisǎ în Dubai în 2003, Second Cup devenind cea de-a doua casǎ pentru zeci de mii de clienţi zilnic în tǎri precum: Bahrain, Egipt, Iordan, Kuwait, Oman, Qatar, Arabia Sauditǎ, Siria, Turcia, UAE, USA, Cipru, Liban şi România.

Joi, 19 mai 2011, a avut loc deschiderea oficialǎ a primei cafenele Second Cup în România.  Compania Ruby Food, deţinǎtoarea francizei Ruby Tuesday în România, a lansat astfel cel mai cunoscut brand de cafenele canadiene. Implementatǎ de asemenea în sistem de franciza, Second Cup reprezintǎ mai mult decât o cafenea.

Respectand tradiţia de a creea un spaţiu special, locaţia de pe Bd. Decebal, are un design menit sǎ creeze o atmosferǎ primitoare şi caldǎ, o armonie perfectǎ între simplitate şi modernitate, între maximizarea spaţiului şi funcţionalitatea acestuia, pǎstrând însǎ identitatea localǎ.

Noutatea pe care o aduce Second Cup constǎ în sortimentele de cafea de o calitate exceptionalǎ, importate de pe nu mai puţin de trei continente – Africa, Asia-Pacific şi America Latinǎ – din dorinţa de a oferi un produs cu totul şi cu totul original. Pe lângǎ sortimentele de cafea din cele mai variate regiuni ale lumii gama de produse Second Cup este completatǎ de o serie de bǎuturi speciale.

La evenimentul de deschidere au participat Excelenţa sa Ambasadorul Canadei la Bucureşti, domnul Philippe Beaulne, si Excelenţa sa Ambasadorul Libanului la Bucureşti, domnul Mohammed El-Dib, Preşedintele Second Cup International, Jim Ragas, dar şi parteneri de afaceri, reprezentanţi mass-media şi persoane publice.

Second Cup îşi aşteaptǎ cu drag oaspeţii pe Bd. Decebal, nr.4, Sun Plaza, Vulcan Value Centre, Universitate (bdul Regina Elisabeta nr 5) si ParkLake.